More than detailing, Passion!

Gtechniq

Partener Gtechniq Romania

Gtechniq, lider mondial in productia de protectie ceramica ofera o gama completa de produse pentru protectie si intretinere. Misiunea companiei Gtechniq este de a proiecta si crea cele mai bune produse pentru protectia suprafetelor: autoturisme, ambarcatiuni, aeronave si cladiri. Produsele au in compozitie materiale inovative si sunt create pe baza tehnologiei 3S (Smart Surface Science) ceea ce le face usor de aplicat si folosit.

Gtechniq smart surface science combina ultimele cercetari in nanochimie si chimie supramoleculara,cu teste riguroase in lumea reala si in laborator.

Premiza tuturor produselor Gtechniq este de a gasii acel punct dulce al performantei prin usurinta aplicarii si pret.Aplica aceleasi principii la intreaga gama de produse,de la simplul sampon pana la ultra durabilele protectii pentru vopsea.

Lumea nano ingineriei moleculare se misca repede si este tot mai complexa.Formulatorii Gtechniq au experienta,conexiunea si motivarea sa aduca pe piata produse de top,dovedite sa imbunatateasca fiecare aspect al suprafetei ingrijite.

Acest video clip arata cum lucreaza protectiile Gtechniq :

– acoperisul a fost protejat cu Smart Fabric I1 V2
– sticla a fost protejata cu G5
– caroseria a fost protejata cu protectie nano C1 Crystal Lacquer si Exo

office@ldrdetailing.ro LDR Detailing LDR Detailing